פילה דג פריך בקרם עגבניות ונענע

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 10 פילטים של דג בס / אמנון
  • 3 כפות קמח תפוחי אדמה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית גינג'ר
  • 1/2 כפית פלפל שחור

לקרם:

  • 20 עגבניות שרי
  • 3 שיני שום קצוץ
  • 3 גבעולי אורגנו טרי
  • 1 כפית סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס שמן זית
  • זר נענע

אופן ההכנה:
לקרם:
להניח בתבנית את עגבניות השרי והתבלינים עם חצי מכמות השמן ולצלות בתנור בחום
של 200 מעלות ל-10 דקות
להכניס לבלנדר את העגבניות עם הנענע לטחון עד קבלת קרם להוסיף את השמן ולערבב בכף
לחתוך כל פילה דג לאורכו לרצועות בעובי אצבע .
לקמח את הרצועות, ליצור עיגול ולהדק עם קיסם
ולטגן בשמן עמוק כשתי דקות ולהגיש עם קרם העגבניות מעל.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור