מצרכים:
- 10 פילטים של דג בס / אמנון
- 3 כפות קמח תפוחי אדמה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית גינג'ר
- 1/2 כפית פלפל שחור
לקרם:
- 20 עגבניות שרי
- 3 שיני שום קצוץ
- 3 גבעולי אורגנו טרי
- 1 כפית סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כוס שמן זית
- זר נענע
אופן ההכנה:
לקרם:
להניח בתבנית את עגבניות השרי והתבלינים עם חצי מכמות השמן ולצלות בתנור בחום
של 200 מעלות ל-10 דקות
להכניס לבלנדר את העגבניות עם הנענע לטחון עד קבלת קרם להוסיף את השמן ולערבב בכף
לחתוך כל פילה דג לאורכו לרצועות בעובי אצבע .
לקמח את הרצועות, ליצור עיגול ולהדק עם קיסם
ולטגן בשמן עמוק כשתי דקות ולהגיש עם קרם העגבניות מעל.