פלאפל דגים, חצילים שרופים, פלפלים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1/2 קג חומוס ספרדי מושרה ללילה
  • 2 פרוסות לחם לבן מושרים במים ל -1/2 שעה
  • 3-4 פילה דג אמנון ללא העור
  • 1 צרור פטרוזליה
  • 1 צרור קטן קוסברה
  • 5 שיני שום
  • 1 בצל
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית בהרט

אופן ההכנה:
לטחון את כול החומרים במטחנת בשר בחורים דקים לערבב היטב עם התבלינים.
לתת למסה לנוח 1/2 שעה.
לייצור פלפל עם מכשיר הפלפל ולטגן בשמן עמוק וחם עד קבלת צבע חום כהה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים