מצרכים:
- 1/2 קג חומוס ספרדי מושרה ללילה
- 2 פרוסות לחם לבן מושרים במים ל -1/2 שעה
- 3-4 פילה דג אמנון ללא העור
- 1 צרור פטרוזליה
- 1 צרור קטן קוסברה
- 5 שיני שום
- 1 בצל
- 1/2 כפית סודה לשתיה
- 1 כפית כמון
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית בהרט
אופן ההכנה:
לטחון את כול החומרים במטחנת בשר בחורים דקים לערבב היטב עם התבלינים.
לתת למסה לנוח 1/2 שעה.
לייצור פלפל עם מכשיר הפלפל ולטגן בשמן עמוק וחם עד קבלת צבע חום כהה.