פלאפל דגים, חצילים שרופים, פלפלים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1/2 קג חומוס ספרדי מושרה ללילה
  • 2 פרוסות לחם לבן מושרים במים ל -1/2 שעה
  • 3-4 פילה דג אמנון ללא העור
  • 1 צרור פטרוזליה
  • 1 צרור קטן קוסברה
  • 5 שיני שום
  • 1 בצל
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית בהרט

אופן ההכנה:
לטחון את כול החומרים במטחנת בשר בחורים דקים לערבב היטב עם התבלינים.
לתת למסה לנוח 1/2 שעה.
לייצור פלפל עם מכשיר הפלפל ולטגן בשמן עמוק וחם עד קבלת צבע חום כהה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות