מצרכים:
- 5 פלפלים חצויים לאורכם ומרוקנים.
- 1 חציל מקולף וחתוך לכ-10 פרוסות בשרניות.
- 5 פילטים של דג האדמונית חצויים ל-2 (או מושט / דניס / מוסר / סלומון)
- צרור קטן של אורגנו טרי
- 1 כפית מלח
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כף קיגו'ן
- 4 שיני שום
- 1 לימון פרוס לפרוסות דקות (כולל הקליפה)
אופן ההכנה:
לטבל את הפלפלים והחצילים בשמן, 1/2 כפית מלח פלפל וחצי מכמות האורגנו.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכחצי שעה.
להוציא מהתנור.
לטבל את הדג בקיגו'ן, 1/2 כפית מלח, אורגנו ו-4 כפות שמן.
להניח פרוסת לימון על כל פילה דג.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-20 דקות.
על צלחת להניח את הפלפל והחציל ומעל את פילה הדג והלימון.