פלפלים במילוי פילה אדמונית וחצילים קלויים בשמן זית

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 5 פלפלים חצויים לאורכם ומרוקנים.
  • 1 חציל מקולף וחתוך לכ-10 פרוסות בשרניות.
  • 5 פילטים של דג האדמונית חצויים ל-2 (או מושט / דניס / מוסר / סלומון)
  • צרור קטן של אורגנו טרי
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כף קיגו'ן
  • 4 שיני שום
  • 1 לימון פרוס לפרוסות דקות (כולל הקליפה)

אופן ההכנה:
לטבל את הפלפלים והחצילים בשמן, 1/2 כפית מלח פלפל וחצי מכמות האורגנו.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכחצי שעה.
להוציא מהתנור.
לטבל את הדג בקיגו'ן, 1/2 כפית מלח, אורגנו ו-4 כפות שמן.
להניח פרוסת לימון על כל פילה דג.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-20 דקות.
על צלחת להניח את הפלפל והחציל ומעל את פילה הדג והלימון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור