פלפל אדום במילוי פילה דניס

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

10 פלפלים אדומים
1 פילטים דניס ללא העור חתוכים לרצועות
1 כף תבלין לדגים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס שמן זית
5 שיני שום
1 כפית מלח

אופן ההכנה
לתבל את רצועות הדגים בתבלינים ובשום קצוץ, לערבב מעט ולהכניס את הדגים לפלפל.
למרוח מעט מתערובת התבלינים גם על הפלפלים.
לסדר בתבנית ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות כ-20 דקות עד לקבלת השחמה יפה.
לחתוך את הפלפל באלכסון ולהגיש.

בתאבון 🙂

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות