מצרכים:
- 1 למון גרס
- 1 ליים
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 2 כפיות שום קצוץ
- צרור בזיליקום
- שני פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
- 1 בצל גדול קצוץ
- פחית חלב קוקוס
- 1/2 קילו פסטה פנה מבושלת אלה דנטה
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף את שאר החומרים מלבד חלב הקוקוס והפסטה להקפיץ קלות .
להוסיף את חלב הקוקוס להביא לרתיחה כשתי דקות .
*** ניתן להוסיף ½ כפית חוואיג למרק או ½ כפית קארי לרוטב.
להוסיף את הפסטה (המבושלת כבר אל דנטה) לבשל עוד כשתי דקות ולהגיש .