פסטה נאפולי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

עגבניות, אורגנו טרי, בזיליקום ופרמז'ן

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה פנה
  • 1/2 קופסת עגבניות מרוסקות
  • 1 כוס מים
  • 1 כף קיגי'ן
  • 1/2 חבילה אורגנו טרי קצוץ
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 3 יח' פלפלים אדומים
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 10 עלים סלרי קצוצים
  • מלח גס, פלפל שחור גרוס, מעט סוכר
  • צרור בזיליקום טרי
  • 3 כפות פרמז'ן

אופן ההכנה:

להכנת הרוטב: לחמם שמן זית , לטגן את הבצלים הקצוצים עד להזהבה.
להוסיף את השום, הפלפלים החתוכים לקוביות ומערבבים.
להוסיף את העגבניות המרוסקות, התבלינים והמים ומביאים לרתיחה.
להוסיף את עלי הסלרי.
להוסיף מעט סוכר להורדת החמיצות, ואת הבזיליקום הקצוץ.
להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. לסנן לערבב היטב עם הרוטב החם.
מומלץ להגיש עם פרמז'ן מגורד.

לחץ כאן לקבלת מידע נוסף על שף פרטי לחוויה מושלמת

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור