מצרכים
1 חבילת פסטה פנה
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
1 בצל גדול חתוך לרצועות
1 זר גדול של בזיליקום קצוץ
1 זר קטן של אורגנו טרי קצוץ / יבש
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
15 עגבניות שרי חתוכות לחצי
1 שמנת מתוקה
1 כף שום כתוש
50 גרם כבינת פרמזן מגורדת
אופן ההכנה
להכין את הפסטה במים – להביא למצב של אל-דנטה.
להקפיץ את הבצל והפלפלים בשמן זית כ-5 דקות.
להוסיף את שאר המרכיבים ולהקפיץ כ-3 דקות.
להוסיף את השמנת ולהביא לרתיחה.
להוסיף את הפסטה ולבשל עוד כ-2 דקות.
לעטר בפרמזן ובזיליקום ולהגיש.
לחץ כאן לקבלת מידע נוסף על שפים מקצועיים