פסטה פנה בניחוח טוסקנה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

1 חבילת פסטה פנה
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
1 בצל גדול חתוך לרצועות
1 זר גדול של בזיליקום קצוץ
1 זר קטן של אורגנו טרי קצוץ / יבש
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
15 עגבניות שרי חתוכות לחצי
1 שמנת מתוקה
1 כף שום כתוש
50 גרם כבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה

להכין את הפסטה במים – להביא למצב של אל-דנטה.
להקפיץ את הבצל והפלפלים בשמן זית כ-5 דקות.
להוסיף את שאר המרכיבים ולהקפיץ כ-3 דקות.
להוסיף את השמנת ולהביא לרתיחה.
להוסיף את הפסטה ולבשל עוד כ-2 דקות.
לעטר בפרמזן ובזיליקום ולהגיש.

לחץ כאן לקבלת מידע נוסף על שפים מקצועיים

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור