מצרכים:
- 1 חבילת פסטה פנה
- 1 סלסלת פטריות שמפניון
- 4 פטריות פורטובלו
- 1 כרישה החלק הלבן קצוץ
- צרור קטן של בזיליקום – קצוץ
- 2 שמנת
- ¼ כפית אגוז מוסקט
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית מלח
- 1 כף פסטו
- 4 כפות פרמז'ן
אופן ההכנה:
להביא לרתיחה ליטר מים עם כף מלח, להוסיף את הפסטה ולבשל כ-9 דקות עד לקבלת "אל דנטה" (כך שהפסטה עדין לא רכה).
לסנן ולשמן קלות .
בסיר נפרד לטגן את הכרישה, להוסיף את הפטריות (חתוכות לפרוסות), את הפסטו ולטגן קלות.
להוסיף את התבלינים והשמנת, להביא לרתיחה ולבשל עוד כ-2-3 דקות.
להוסיף את הפסטה, לבשל עוד כ-2 דקות.
לפזר את גבינת הפרמזן מעל, לעטר בבזיליקום קצוץ ולהגיש.
קרא עוד על: שף מומחה