פסטה פנה ברוטב אלפרדו

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה פנה
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון
  • 4 פטריות פורטובלו
  • 1 כרישה – החלק הלבן קצוץ
  • צרור קטן של בזיליקום – קצוץ
  • 2 שמנת
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • 1 כף פסטו
  • 4 כפות פרמז'ן

אופן ההכנה:

להביא לרתיחה ליטר מים עם כף מלח, להוסיף את הפסטה ולבשל כ-9 דקות עד לקבלת "אל דנטה" (כך שהפסטה עדין לא רכה).
לסנן ולשמן קלות .
בסיר נפרד לטגן את הכרישה, להוסיף את הפטריות (חתוכות לפרוסות), את הפסטו ולטגן קלות.
להוסיף את התבלינים והשמנת, להביא לרתיחה ולבשל עוד כ-2-3 דקות.
להוסיף את הפסטה, לבשל עוד כ-2 דקות.
לפזר את גבינת הפרמזן מעל, לעטר בבזיליקום קצוץ ולהגיש.

קרא עוד על: שף מומחה

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור