פסטה פנה ושעועית ירוקה ברוטב אלפרדו וערמונים בניחוח פרמזן

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1חבילת פסטה פנה
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון
  • 4 פטריות פורטובלו
  • 1 כרישה – החלק הלבן קצוץ
  • 500 גרם שעועית ירוקה
  • 1 שקית ערמונים בוואקום מקולפים
  • צרור קטן של בזיליקום – קצוץ
  • 2 שמנת
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • 4 כפות פרמז'ן
  • 1 כפית שום כתוש

אופן ההכנה:

להביא לרתיחה ליטר מים עם כף מלח, להוסיף את הפסטה ולבשל כ-9 דקות עד לקבלת "אל דנטה" (כך שהפסטה עדין לא רכה).
לסנן ולשמן קלות .
בסיר נפרד לטגן את הכרישה, להוסיף את הפטריות (חתוכות לפרוסות), השעועית הירוקה, הערמונים  ואת השום ולטגן קלות.
להוסיף את התבלינים והשמנת, להביא לרתיחה ולבשל עוד כ-2-3 דקות.
להוסיף את הפסטה, לבשל עוד כ-2 דקות.
לפזר את גבינת הפרמזן מעל, לעטר בבזיליקום קצוץ ולהגיש.

 

                                                                                                בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים