חומרים:
- 500 גרם פסטה מבושלת
- 1 שקית שעועית ירוקה קפואה (800 גרם)
- 1 בצל יבש חתוך קוביות
- צרור בזיליקום
- 1 כף שום כתוש
- 20 עגבניות שרי חתוכים לחצי
- 200 גרם אגוזי מלך
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1/2 כוס שמן זית .
אופן ההכנה:
להקפיץ את הבצל והשעועית עד צריבה טובה.
להוסיף את עגבניות השרי והשום לשתי דקות.
להוסיף את הבזיליקום, הפלפל והמלח.
להקפיץ כדקה.
להוסיף את הפסטה ואגוזי המלך.
להקפיץ עוד כשלוש דקות ולהגיש.
בתאבון