פסטה פנה, שרי ושעועית ירוקה בשמן זית עם שום, אגוזי מלך ובזיליקום

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

  • 500 גרם פסטה מבושלת
  •  1 שקית שעועית ירוקה קפואה (800 גרם)
  •  1 בצל יבש חתוך קוביות
  •  צרור בזיליקום
  •  1 כף שום כתוש
  •  20 עגבניות שרי חתוכים לחצי
  •  200 גרם אגוזי מלך
  •  1/2 כפית פלפל שחור
  •  1 כפית מלח
  • 1/2 כוס שמן זית .

אופן ההכנה:

להקפיץ את הבצל והשעועית עד צריבה טובה.
להוסיף את עגבניות השרי והשום לשתי דקות.
להוסיף את הבזיליקום, הפלפל והמלח.
להקפיץ כדקה.
להוסיף את הפסטה ואגוזי המלך.
להקפיץ עוד כשלוש דקות ולהגיש.

 

בתאבון

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור