פסטה רומנו בשמן זית, שום, בזיליקום ופרמזן

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג פסטה (פנה / ספגטי …)
  • ½ חבילת עגבניות שרי חצויות לחצאים
  • 1 זר עלי בזיליקום קצוץ
  • 1 כף שום
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 100 גרם פרמזן מגורד
  • 5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
לבשל את הפסטה במים רותחים עם מלח כ-10 דקות ולסנן.
לטפטף מעט שמן מעל ולערבב.
בסיר לשפוך את השמן, להוסיף את הפלפלים ולטגן כחמש דקות.
להוסיף את השום, חצי מכמות הבזיליקום ולטגן כ-2 דקות.
להוסיף את הפלפל השחור, העגבניות את שאר הבזיליקום ולבשל עוד כ-2 דקות.
להוסיף את הפסטה ולבשל עוד כ-4-5 דקות.
לפזר את גבינת הפרמזן ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור