פסטה רומנו בשמן זית, שום, בזיליקום ופרמזן

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

1 ק"ג פסטה (פנה / ספגטי …)
½ חבילת עגבניות שרי חצויות לחצאים
1 זר עלי בזיליקום קצוץ
1 כף שום
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
100 גרם פרמזן מגורד
5 כפות שמן זית

אופן ההכנה

לבשל את הפסטה במים רותחים עם מלח כ-10 דקות ולסנן.
לטפטף מעט שמן מעל ולערבב.
בסיר לשפוך את השמן, להוסיף את הפלפלים ולטגן כחמש דקות.
להוסיף את השום, חצי מכמות הבזיליקום ולטגן כ-2 דקות.
להוסיף את הפלפל השחור, העגבניות את שאר הבזיליקום ולבשל עוד כ-2 דקות.
להוסיף את הפסטה ולבשל עוד כ-4-5 דקות.
לפזר את גבינת הפרמזן ולהגיש.

קרא עוד על: שף לאירוע מיוחד

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור