פרגיות וקונפי בצל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

10 יחידות סטיק פרגית
2 בצלים פרוסים דק
1 כפית פפריקה מעושנת
2 כפות טאריקי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

לערבב את כל המרכיבים היטב בקערה.
לפרוס נייר כסף, מעליו נייר אפיה ומעליו לסדר פרוסות פרגית ובצל בשתי וערב.
לעטוף היטב את הפרגיות והבצל ב-2 הניירות ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות לשעה וחצי.
להוציא, לחתוך ולהגיש עם הפירה.

 

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות