פרגיות מוקפצות – בצל וגזר על מצע אורז מלא

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג פרגיות חתוכים לקוביות
  • 2 גזרים
  • 5 כפות שמן
  • 2 בצלים
  • 2 כוסות אורז מלא + 1 כף מלח
  • 4 שיני שום
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף קיגי'ן

אופן ההכנה:
לבשל את האורז בליטר וחצי מים + כף מלח עד לריכוך (כחצי שעה).
להניח את הפרגיות בתבנית ומטבלים עם מלח, פלפל, קיגי'ן ושתי כפות שמן.
להכניס לתנור חם לכ-10 דקות.
במקביל להקפיץ את הבצל והגזר כ-10 דקות, להוסיף את הפרגיות ואת שאר התבלינים, להוציא ולהניח על האורז המלא.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים