מצרכים:
- 1 ק"ג פרגיות חתוכים לקוביות
- 2 גזרים
- 5 כפות שמן
- 2 בצלים
- 2 כוסות אורז מלא + 1 כף מלח
- 4 שיני שום
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1 כף קיגי'ן
אופן ההכנה:
לבשל את האורז בליטר וחצי מים + כף מלח עד לריכוך (כחצי שעה).
להניח את הפרגיות בתבנית ומטבלים עם מלח, פלפל, קיגי'ן ושתי כפות שמן.
להכניס לתנור חם לכ-10 דקות.
במקביל להקפיץ את הבצל והגזר כ-10 דקות, להוסיף את הפרגיות ואת שאר התבלינים, להוציא ולהניח על האורז המלא.