פרחי כרובית אפויה בציפוי קמח תירס

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ראש כרובית
  • 1 ביצה
  • 1 כפית חרדל
  • 3 כפות קמח תירס
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כף פפריקה אדומה
  • 1 חבילת עלי רוקט

לרוטב:

  • ½ כוס מיונז
  • 2 כפות צילי מתוק

אופן ההכנה:
להפריד את הכרובית לפרחים קטנים.
להניח בתבנית.
לערבב את כל חומרי הציפוי ולערבב את פרחי הכרובית בתוך הציפוי.
לאפות בתנור חם בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.

לרוטב:
לערבב את המיונז והצילי המתוק.

להגשה:
להניח את פרחי הכרובית על עלי הרוקט ולשפוך מעל את הרוטב.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים