פרחי כרובית אפויה בציפוי קמח תירס

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ראש כרובית
  • 1 ביצה
  • 1 כפית חרדל
  • 3 כפות קמח תירס
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כף פפריקה אדומה
  • 1 חבילת עלי רוקט

לרוטב:

  • ½ כוס מיונז
  • 2 כפות צילי מתוק

אופן ההכנה:
להפריד את הכרובית לפרחים קטנים.
להניח בתבנית.
לערבב את כל חומרי הציפוי ולערבב את פרחי הכרובית בתוך הציפוי.
לאפות בתנור חם בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.

לרוטב:
לערבב את המיונז והצילי המתוק.

להגשה:
להניח את פרחי הכרובית על עלי הרוקט ולשפוך מעל את הרוטב.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות