מצרכים:
- 1 ראש כרובית
- 1 ביצה
- 1 כפית חרדל
- 3 כפות קמח תירס
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כף פפריקה אדומה
- 1 חבילת עלי רוקט
לרוטב:
- ½ כוס מיונז
- 2 כפות צילי מתוק
אופן ההכנה:
להפריד את הכרובית לפרחים קטנים.
להניח בתבנית.
לערבב את כל חומרי הציפוי ולערבב את פרחי הכרובית בתוך הציפוי.
לאפות בתנור חם בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.
לרוטב:
לערבב את המיונז והצילי המתוק.
להגשה:
להניח את פרחי הכרובית על עלי הרוקט ולשפוך מעל את הרוטב.