פרחי כרובית ותפוחי אדמה אפויים בקרמל של חמישה תבלינים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 20 תפוחי אדמה קטנים חצויים
  • כרובית מחולקת לפרחים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף פפריקה
  • 3 כפות קמח תירס
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית גראם מאסלה
  • ½ כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים עם תפוחי האדמה והכרובית .
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-40 דקות. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים