פרנה במילוי בצל ירוק ואורגנו טרי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 1 כף סוכר
  • 4 כוסות חד פעמי מים פושרים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מלח
  • 1 בצל חתוך ומטוגן
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • צרור קטן אורגנו טרי
  • צרור קטן של בזיליקום – חתוך
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כפית שום כתוש

אופן ההכנה:
להכניס את המצרכים לקערת המיקסר וללוש כעשר דקות.
לעטוף  ולהניח בצד כחצי שעה.
לחלק לארבעה חלקים עם ‏ידיים משומנות ועל משטח משומן לפתוח את הבצק.
להניח מעל כל חלק של הבצק מהטופינג של בצל מטוגן, בצל ירוק, אורגנו טרי, בזיליקום,  שמן זית וכפית שום כתוש.
לפתוח, להדק,לגלגל לחילזון ולפתוח את הבצק שוב כך שהמילוי בפנים ישאר בתוך הבצק.
לאפות בתנור חם של 200 מעלות.

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים