פרפלה מוקפץ בשעועית ברוטב רוזה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 500 גרם פסטה פרפלה מבושלת
  • 400 גרם שעועית ירוקה
  • 1 בצל סגול
  • 3 כפות פסטו
  • 1 קופסת רסק עגבניות
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כף תבלין פיצה
  • 1 קופסא שמנת מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 20 עלי אורגנו טרי
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה:
לפרוס את הבצל ולהקפיץ במעט שמן זית.
להוסיף את השעועית החלוטה, להקפיץ כ-5 דקות.
להוסיף את שאר התבלינים מלבד השמנת והמים, לבשל כ-2 דקות ולהוסיף את המים.
לבשל עוד כ-5 דקות, להוסיף את השמנת, לבשל עוד כ-2 דקות ולהוסיף את הפסטה לעוד 2 דקות בישול.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים