מצרכים:
- 500 גרם פסטה פרפלה מבושלת
- 400 גרם שעועית ירוקה
- 1 בצל סגול
- 3 כפות פסטו
- 1 קופסת רסק עגבניות
- 1 כף פפריקה
- 1 כף תבלין פיצה
- 1 קופסא שמנת מתוקה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 20 עלי אורגנו טרי
- 5 כפות שמן זית
- 1 כוס מים
אופן ההכנה:
לפרוס את הבצל ולהקפיץ במעט שמן זית.
להוסיף את השעועית החלוטה, להקפיץ כ-5 דקות.
להוסיף את שאר התבלינים מלבד השמנת והמים, לבשל כ-2 דקות ולהוסיף את המים.
לבשל עוד כ-5 דקות, להוסיף את השמנת, לבשל עוד כ-2 דקות ולהוסיף את הפסטה לעוד 2 דקות בישול.