פשטידת ברוקולי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 200 גרם גבינת פטה
  • 100 גרם גבינת מוצרלה/ עמק
  • 1 חבילה ברוקלי קפוא
  • 200 גרם קוואקר דק
  • 4 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 שקית א. אפיה 

אופן ההכנה:
להכניס לקערה את כל המצרכים ולערבב היטב .
לצקת לתבנית ולאפות 45 דקות בחום של 180 מעלות.

                                                                                                           בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים