פשטידת ברוקולי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 200 גרם גבינת פטה
  • 100 גרם גבינת מוצרלה/ עמק
  • 1 חבילה ברוקלי קפוא
  • 200 גרם קוואקר דק
  • 4 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 שקית א. אפיה 

אופן ההכנה:
להכניס לקערה את כל המצרכים ולערבב היטב .
לצקת לתבנית ולאפות 45 דקות בחום של 180 מעלות.

                                                                                                           בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור