מצרכים:
- 2 כרישה החלק הלבן קצוץ
- 2 סלסלות פטריות שמפניון פרוס (קצוץ גס)
- 4 יחידות פטריות פורטבלו קצוץ גס
- 500 מ"ל שמנת
- 4 ביצים
- ¼ כפית אגוז מוסקט
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כף גדושה קמח
- 3 שיני שום קצוץ
- 100 ג' גבינה מגורדת לפיצה – מוצרלה
אופן ההכנה:
לטגן את הכרישה עד להזהבה, להוסיף פטריות ושום ולטגן עוד כדקה.
להוסיף את הקמח והתבלינים ולטגן עוד כ-1/2 דקה.
להוסיף את השמנת ולהביא לרתיחה. להורידמהאש ולצנן.
להוסיף את הביצים ולערבב.
לצקת לתבנית, לפזר מעל את הגבינה המגורדת ולאפות בתנור כ-30 דקות בחום של 180 מעלות.