פשטידת פטריות וכרישה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 כרישה – החלק הלבן – קצוץ
  • 2 סלסלות פטריות שמפניון פרוס (קצוץ גס)
  • 4 יחידות פטריות פורטבלו קצוץ גס
  • 500 מ"ל שמנת
  • 4 ביצים
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כף גדושה קמח
  • 3 שיני שום קצוץ
  • 100 ג' גבינה מגורדת לפיצה – מוצרלה

אופן ההכנה:
לטגן את הכרישה עד להזהבה, להוסיף פטריות ושום ולטגן עוד כדקה.
להוסיף את הקמח והתבלינים ולטגן עוד כ-1/2 דקה.
להוסיף את השמנת ולהביא לרתיחה. להורידמהאש ולצנן.
להוסיף את הביצים ולערבב.
לצקת לתבנית, לפזר מעל את הגבינה המגורדת ולאפות בתנור כ-30 דקות בחום של 180 מעלות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור