מצרכים:
- 500 גר? קמח לבן
- 200 גר' חמאה
- 1/4 כוס סוכר
- 2 כוסות מים
- 1 ליטר שמן לטיגון
- 1 כוס סוכר ( לציפוי(
- 1 כפית קינמון
אופן ההכנה:
בסיר להרתיח את המים החמאה הסוכר והמלח.
להניח את הקמח בקערת מיקסר עם וו גיטרה ולהוסיף את המים והחמאה הרותחים.
ללוש כ- 5 דקות
להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה – להוסיף את הביצה רק לאחר שקודמתה נטמעה בבצק.
להכניס את התערובת לשק זילוף עם צנטר בצורת כוכב.
לחמם שמן בסיר ולזלוף לתוך השמן החם חתיכות בגודל של 3-4 ס?מ.
לחתוך את הבצק בעזרת שיפוד עץ טבול בשמן.
לטגן עד להשחמה.
להניח על ניר סופג.
*** ניתן להגיש עם ריבת חלב נוזלית, שוקולד או אבקת סוכר וקינמון .