צורוס ספרדי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:
 

  • 1 ליטר מים
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף סולת
  • 1 כף קמח אורז
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 ק"ג קמח
  • 4 ביצים

 

אופן ההכנה:

להכניס את כל המרכיבים מלבד הקמח והביצים לסיר.

לערבב ולהביא לרתיחה.

להכניס את כל הקמח בבת אחת ולערבב עד לקבלת כדור בצק שנפרד מהדפנות.

להכניס לקערת מיקסר ולערבב עם וו גיטרה, להכניס ביצה ולתת לה להעלם בתערובת ורק אז להכניס את הביצה

השניה וכך הלאה עד להעלמות כל הביצים בתערובות.

להכניס את התערובת לשק זילוף עם צנטר משונן ולזלף לתוך סיר עם שמן חם .

לטגן ולהגיש עם סוכר וקינמון מעל.

                                                                         בתאבון. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות