מצרכים:
- 1 נתח בשר בקר מספר 5
- 1 שקית גזר גמדי
- 2 שקיות ערמונים מקולפים בווקום
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 1 כף פפריקה
- 1 כף חרדל
- 1 כף סוכר
- 1 כפית פלפל שחור
- 6 גרגירי פלפל אנגלי
- 5 עלי דפנה
- 3 גבעולי סלרי קצוצים
- 1 כוס יין
- 1 כף שום
- 4-5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לערבב את כל התבלינים והשמן ולמרוח את הבשר היטב מכל הכיוונים.
להניח את הבשר וכל שאר החומרים בתבנית.
להכניס לתנור חם של 250 מעלות ללא כיסוי ל-10 דקות.
להוציא מהתנור, להוסיף כוס מים, לכסות היטב בנייר כסף כפול (2 שכבות)ולהכניס לתנור למשך שעתיים וחצי בחום של 180 מעלות.