צלי בקר, פטריות ובצל מקורמל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

  • 1 גוש בשר מספר 6 או 5
  • 2 גזר גדול חתוך לפרוסות גסות
  • 1 ראש סלרי חתוך
  • 1‏בצל חתוך לקוביות
  • 6 עלי דפנה
  • 6 פלפל אנגלי
  • 1/2כפית פלפל שחור גרוס
  • 5 שיני שום
  • 1/2 1 ליטר מים או יין ומים

לרוטב:

  • 3 כפות שמן
  • 1 סלסלה פטריות ‏חתוכים לפרוסות
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • 1 ליטר ציר מהבישול של הבשר
  • 1 כף קורנפלור
  • 1/2 כוס מים קרים

 

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל הגזר והסלרי .
להוסיף התבלינים והבשר ולטגן כ- 5 דקות מכול הצדדים.
להוסיף את המים או היין.
לבשל כחצי שעה ואז להכניס לתנור לשעתיים,  או בסיר לחץ כשעה וחצי.
לקרר, לסנן, לשמור הציר. את הבשר לקרר ואז לפרוס.

להכנת הרוטב –

לטגן בצל עד השחמה, להוסיף פטריות לטיגון קצר, להוסיף את הציר, מלח לשיפור הטעם,
לערבב 1 כף קורנפלור עם מים קרים ואז להוסיף לתבשיל.
להוסיף את הבשר ולבשל כחצי שעה.

 

 

בתאבון

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים