מצרכים:
- ½ 1 ק"ג בשר בקר מספר חמש / שמונה / שתיים חתוך לקוביות
- 2 בצלים
- 3 גזרים
- 1 כרישה
- 2 כפיות שום כתוש
- 2 תפוחי גרנד סמית
- 10 שזיפים מיובשים מגולענים
- 6 תמרים יבשים מגולענים
- 3 כפות סילאן
- 3 כפות סויה
- ½ 1 כוס יין אדום
- 2 כוסות מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף קיגין
- ½ כפית בהרט
- 5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לקצוץ ולטגן בצל אחד וכרישה במעט שמן עד להזהבה.
להוסיף את הפלפל השחור והבשר ולטגן קלות.
לחתוך את הגזר והבצל הנוסף ולהוסיף לסיר.
לערבב היטב.
לחתוך את התפוחים, השזיפים והתמרים ולהוסיף ביחד עם כל התבלינים והרטבים.
לערבב קלות.
להוסיף את היין והמים.
להביא לרתיחה ולבשל כשעה וחצי על אש נמוכה.