קוביות דג במעטפת בלינצ'ס וקרם תרד

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים למילוי:

  •  1 פילה דג סלמון/ 5 פילטים דג בס/ 5 פילטים דג אמנון – חתוכים לקוביות  קטנות ללא העור
  •  1 כפית גרידת לימון
  •  1 כף מיץ לימון
  •  1/2 כפית מלח
  •  1 כפית שום
  •  1/2 כפית כרכום
  •  1/4 כפית אגז מוסקט
  •  1/2 כפית קיג׳ון
  •  4 כפות שמן זית
  •  1 כוס עלי ביבי
  •  1 כוס עדשים שחורים מבושלים

מצרכים לקרפים:

  • -3 כפות קמח אורז
  • 2-3 כפות קורנפלור
  • 2-3 כפות קמח תפוחי אדמה
  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 1כוס מים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית כורכום

מצרכים לתרד:

  • 1 בצל
  • שקית עלי תרד טריים
  • כפית מלח
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כוס חלב/ קרם קוקוס

אופן ההכנה:

לקוביות הדגים:
להכניס לקערה את כל המצרכים ולערבב היטב.

לקרפים:
לערבב את כל חומרי הקרפ היטב עם מטרפה.
לשמן מחבת פעם אחת ולנגב בניר מטבח.
להכין את הקרפים –  למלא מצקת של מרק ולשפוך על המחבת.
לטלטל בזהירות עד קבלת קרפ אחיד.
לטגן מכל צד כדקה ולהניח בצד (אחד על השני) .

לתרד:
לטגן בצל, להוסיף את עלי התרד השטופים ולטגן כשלוש דקות.
להוסיף את המלח, אגוז מוסקט, פלפל ושום כתוש.
לערבב ולהוסיף את החלב או הקוקוס.
לבשל כ-5 דקות, לכבות ולטחון לקרם אחיד.
הרכבת המנה:
להניח כ-3 כפות מילוי על כל קרפ, לגלגל כמו אגרול ולהניח על תבנית עם נייר אפיה.
להכניס לתנור חם (180-200 מעלות) לכ-20 דקות.
מניחים בצלחת 2-3 כפות קרם ומעל רול קרפ עם הדג.
מניחים מעל שני עלי ביבי לקישוט.

                                    בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות