קוביות דג במעטפת בלינצ'ס וקרם תרד

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים למילוי:

  •  1 פילה דג סלמון/ 5 פילטים דג בס/ 5 פילטים דג אמנון – חתוכים לקוביות  קטנות ללא העור
  •  1 כפית גרידת לימון
  •  1 כף מיץ לימון
  •  1/2 כפית מלח
  •  1 כפית שום
  •  1/2 כפית כרכום
  •  1/4 כפית אגז מוסקט
  •  1/2 כפית קיג׳ון
  •  4 כפות שמן זית
  •  1 כוס עלי ביבי
  •  1 כוס עדשים שחורים מבושלים

מצרכים לקרפים:

  • -3 כפות קמח אורז
  • 2-3 כפות קורנפלור
  • 2-3 כפות קמח תפוחי אדמה
  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 1כוס מים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית כורכום

מצרכים לתרד:

  • 1 בצל
  • שקית עלי תרד טריים
  • כפית מלח
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כוס חלב/ קרם קוקוס

אופן ההכנה:

לקוביות הדגים:
להכניס לקערה את כל המצרכים ולערבב היטב.

לקרפים:
לערבב את כל חומרי הקרפ היטב עם מטרפה.
לשמן מחבת פעם אחת ולנגב בניר מטבח.
להכין את הקרפים –  למלא מצקת של מרק ולשפוך על המחבת.
לטלטל בזהירות עד קבלת קרפ אחיד.
לטגן מכל צד כדקה ולהניח בצד (אחד על השני) .

לתרד:
לטגן בצל, להוסיף את עלי התרד השטופים ולטגן כשלוש דקות.
להוסיף את המלח, אגוז מוסקט, פלפל ושום כתוש.
לערבב ולהוסיף את החלב או הקוקוס.
לבשל כ-5 דקות, לכבות ולטחון לקרם אחיד.
הרכבת המנה:
להניח כ-3 כפות מילוי על כל קרפ, לגלגל כמו אגרול ולהניח על תבנית עם נייר אפיה.
להכניס לתנור חם (180-200 מעלות) לכ-20 דקות.
מניחים בצלחת 2-3 כפות קרם ומעל רול קרפ עם הדג.
מניחים מעל שני עלי ביבי לקישוט.

                                    בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים