קונפי מנגו

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 מנגו טרי או קופסת שימורי מנגו
  • 1 בצל קצוץ 
  • 5 שיני שום קצוץ
  • 1 כפית כורכום / 1 כפית קארי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף סוכר
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית צ'ילי חריף
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1 כפית שטוחה קורנפלור – מעורבב ב-1/4 כוס מים קרים

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום, המנגו וכל יתר התבלינים.
מטגנים קלות ומוסיפים את היין הלבן.
מבשלים כ-5 דקות.
טוחנים את התערובת ומוסיפים את הקורנפלור.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור