מצרכים:
- 1 מנגו טרי או קופסת שימורי מנגו
- 1 בצל קצוץ
- 5 שיני שום קצוץ
- 1 כפית כורכום / 1 כפית קארי
- 1/2 כפית מלח
- 1 כף סוכר
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית צ'ילי חריף
- 3 כפות שמן
- 1/2 כוס יין לבן
- 1 כפית שטוחה קורנפלור – מעורבב ב-1/4 כוס מים קרים
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום, המנגו וכל יתר התבלינים.
מטגנים קלות ומוסיפים את היין הלבן.
מבשלים כ-5 דקות.
טוחנים את התערובת ומוסיפים את הקורנפלור.