קינוח אגסים ביין וגלידה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • אגסים החתוכים לרבעים
  • כוס יין אדום יבש
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר

אופן ההכנה:
מערבבים את הכל היטב בתבנית ומכניסים לתנור כשעה בחום של 190-200 מעלות.
(יש אפשרות לבשל בסיר).
מגישים עם גלידה קפואה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור