קינוח אגסים ביין וגלידה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • אגסים החתוכים לרבעים
  • כוס יין אדום יבש
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר

אופן ההכנה:
מערבבים את הכל היטב בתבנית ומכניסים לתנור כשעה בחום של 190-200 מעלות.
(יש אפשרות לבשל בסיר).
מגישים עם גלידה קפואה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים