קישואים במילוי עשבי תיבול וקשקבל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 10 קישואים קטנים
  • צרור קטן של פטרוזליה קצוץ
  • צרור קטן של עלי נענע קצוצים
  • צרור קטן של אורגנו טרי קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 חבילת גבינת פרומעז
  • 100 גרם קשקבל מגורר
  • 250 גרם פרורי לחם
  • 2 ביצים

אופן ההכנה:
לחצות את הקישואים לחצי ולרוקן עם כפית את התכולה.
למלא סיר בליטר מים, להביא לרתיחה עם כף מלח.
להכניס את הקישואים לתוך הסיר לבישול של כ-2 דקות במים רותחים, להוציא ולהכניס למים קרים (חליטה).

למילוי
לערבב את על חומרי המילוי היטב ולמלא את הקישואים.
להניח בתבנית.
לאפות בתנור חם של 200 מעלות כ-10 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים