מצרכים:
- 10 קישואים קטנים
- צרור קטן של פטרוזליה קצוץ
- צרור קטן של עלי נענע קצוצים
- צרור קטן של אורגנו טרי קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 5 כפות שמן זית
- 1 חבילת גבינת פרומעז
- 100 גרם קשקבל מגורר
- 250 גרם פרורי לחם
- 2 ביצים
אופן ההכנה:
לחצות את הקישואים לחצי ולרוקן עם כפית את התכולה.
למלא סיר בליטר מים, להביא לרתיחה עם כף מלח.
להכניס את הקישואים לתוך הסיר לבישול של כ-2 דקות במים רותחים, להוציא ולהכניס למים קרים (חליטה).
למילוי
לערבב את על חומרי המילוי היטב ולמלא את הקישואים.
להניח בתבנית.
לאפות בתנור חם של 200 מעלות כ-10 דקות.