קישואים מוקפצים וקשקבל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 5 קשואים
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 50 גרם גבינת קשקבל
  • 50 גרם פרמג'ן
  • צרור קטן של בזיליקום
  • כפית שום כתוש

אופן ההכנה:
חותכים את הקישואים לחצי פרוסות מקפיצים בווק או בסיר את הקישואים עם שמן הזית כ-5 דקות.
מוסיפים שום ותבלינים מקפיצים, מוסיפים את הגבינות מקפיצים ומוסיפים את עלי הבזיליקום הקצוץ.
מגישים (ניתן להגיש עם צנוברים קלויים)

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור