קיש מקמח שיפון עם בטטה כרישה וריקוטה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

לבצק

1/2 ק"ג קמח שיפון
1 כפית מלח
1 כף סוכר או תחליף סוכר
1 שקית אבקת אפיה
5 כפות שמן זית
3 ביצים

למילוי

3 בטטות
1 כרישה קצוצה
500 גרם גבינת ריקוטה 5%
3 ביצים
1/2 כוס מים
4 כפות פסטו
1 כפית מלח
3 כפות קמח שיפון

אופן ההכנה

לבצק

מכניסים את כל חומרי הבצק למערבל מזון וטוחנים עם להב מתכת עד לקבלת בצק אחיד.
מרדדים וחותכים בצורה הרצויה.
מניחים בתבנית וממלאים במילוי.
מכניסים לתנור חם בחום של 180 מעלות ל-20-30 דקות.

למילוי

חותכים את הבטטה לקוביות, מניחים בתבנית ומוסיפים את הכרישה הקצוצה, 2 כפות פסטו, 1/4 כפית מלח ו-2 כפות שמן זית.
מערבבים היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-20 דקות.
מוצאים ומצננים.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומניחים על הבצק.

לחץ כאן לקבלת מידע נוסף על שף פרטי שיגיע עד אליך

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים