מצרכים
1 דלעת חתוכה לקוביות
1 בצל
3 שיני שום
1 כפית כורכום
1/2 כפית קארי
5 כפות שמן זית
קופסה וחצי של קנלוני
1 קופסת חלב קוקוס
3 כפות קמח
1/2 1 כוסות מים
אופן ההכנה
לטגן בסיר בצל עד להשחמה, להוסיף שום ואת קוביות הדלעת.
לטגן כ-5 דקות, להוסיף את התבלינים ולבשל עוד כ-2 דקות עד לריכוך קל של הדלעת לכבות את האש ולחכות עד
שהתערובת מתקררת.
לערבב כ-5 כפות מהתערובת עם חלב הקוקוס, המים והקמח ולהניח בצד.
למלא כל קנלוני במילוי התערובת ולהניח בתבנית.
ליצוק את תערובת המילוי וחלב הקוקוס מעל לקנלוני ולאפות בתנור כ-35-40 דקות בחום של 180 מעלות.
בתאבון 🙂