מצרכים
- 1 קופסת קנלוני
למילוי
1 חבילת חציל קלוי אחלה
1/2 קילו גבינה לבנה 5% – 9%
250 גרם גבינת פטה / בולגרית מגורדת
1/2 כוס מים
4 כפות שמן זית
2 כפות קמח
1/2 כפית מלח
1/4 כפית אגוז מוסקט
1 כפית שום כתוש
להקרמה
1 קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
4 כפות שמן זית
1/2 כוס מים
צרור קטן של בזיליקום קצוץ
200 גרם של גבינה צהובה / מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי המילוי היטב, להכניס לשק זילוף ולמלא כל קנלוני כ-3/4 מהקנלוני.
לשמן תבנית במעט שמן, לסדר את הקנלוני בתבנית ולשמן גם אותם (ניתן ע"י הברשה או התזה).
להקרמה
לערבב היטב את כל החומרים להקרמה מלבד הגבינה, לצקת על הקנלוני ומעל לפזר גבינה.
לאפות בתנור של 180 מעלות כ-40 דקות.
לחץ כאן לקבלת מידע נוסף על שפים ברמה אחרת