מצרכים:
- 1 חבילה קנלוני
- 1/2 ק״ג גבינה עירקית
- 200 גרם פטה
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כף שום כתוש
- 1 חבילה עלי תרד
- 3 כפות שמן זית
- מעל הקנלוני
- 100 גרם חמאה
- 1 צרור קטן בזיליקום קצוץ
- 1 כוס מים
- 200 גרם גבינה מגורדת מוצרלה / אמנטל/ צהובה
אופן הכנה :
בקערה לערבב את הגבינה העירקית, גבינת הפטה, התרד והתבלינים ולמלא את הקנלוני.
להניח בתבנית.
לצקת מעל את המים, החמאה והמוצרלה ולאפות בתנור חם כארבעים דקות.
בתאבון