קנלוני גבינות ותרד אפוי במים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 חבילה קנלוני
  • 1/2 ק״ג גבינה עירקית
  • 200 גרם פטה
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • ‏1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 חבילה עלי תרד
  • 3 כפות שמן זית
  • מעל הקנלוני
  • 100 גרם חמאה
  • 1 צרור קטן בזיליקום קצוץ
  • 1 כוס מים
  • 200 גרם גבינה מגורדת מוצרלה / אמנטל/ צהובה

אופן הכנה :

בקערה לערבב את הגבינה העירקית, גבינת הפטה,  התרד והתבלינים ולמלא את הקנלוני.
להניח בתבנית.
לצקת מעל את המים, החמאה והמוצרלה ולאפות בתנור חם כארבעים דקות.

                                                                                    בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור