קנלוני סלמון עם קרם תפוחים בגינג'ר וסויה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • פילה סלמון
  • 1 כוס רסק תפוחים
  • 2 כפות דבש
  • 1 כפית גינג'ר יבש
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 4 כפות סויה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף שמן סומסום

לחביתות:

  • 5 ביצים
  • 1 כף קמח תפוחי אדמה
  • 2 כפות קמח מצה

אופן ההכנה:
להכנת החביתות – לערבב ולטרוף את כל חומרי החביתה ולהכניס למקרר כשעה.
לאחר כשעה – לשמן מעט מחבת עגולה ובעזרת מצקת ליצוק מעט מהחומר (כך שיוצרו כ-10 חביתות).
לטגן של צד של החביתה כ-1/2 דקה.

לסלמון:
לחתוך את הסלמון לרצועות בעובי 5X2 .
לערבב את רסק התפוחים, הדבש, הגינג'ר, פלפל, מלח, סויה, שמן זית ושמן הסומסום ולהכין רוטב.
להשרות את רצועות הדג ברוטב כ-1/2 שעה
להניח רצועת סלמון במרכז כל חביתה ולגלגל לרול.

להניח בתבנית משומנת, למרוח ברוטב שנשאר ולאפות בתנור כ-20 דקות. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים