קציצות דגים טריים בפסטו

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג דג קרפיון טחון
  • צרור קטן של פטרוזליה קצוץ דק
  • צרור קטן של נענע קצוץ דק
  • צרור קטן של כוסברה קצוץ דק
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 פלפל לבן
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית כורכום
  • 5 כפות שמן
  • 1/2 כוס פרורי לחם

לרוטב:

  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל צהוב
  • 1/2 עפלפל חריף
  • 2 עגבניות
  • 10 שיני שום חתוך דק
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 5-6 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים, ליצור קציצות ולהניח בתבנית על נייר אפיה.
לאפות בתנור בחום של 200 מעלות 5 דקות.

לרוטב:
לחתוך את ירקות לקוביות.
לטגן בסיר את כל המרכיבים מלבד הפפריקה למשך כ-10 דקות.
להוסיף את הפפריקה, לערבב היטב ולכסות.
לבשל כ-10 דקות.
להוסיף 1 כוס מים,
להביא לרתיחה ולהוסיף בעדינות את קציצות הדגים.
לבשל כ-10 דקות.
ניתן להגיש עם אורז לבן.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור