מצרכים:
- 1 ק"ג דג קרפיון טחון
- צרור קטן של פטרוזליה קצוץ דק
- צרור קטן של נענע קצוץ דק
- צרור קטן של כוסברה קצוץ דק
- 1/2 כפית אגוז מוסקט
- 1/2 פלפל לבן
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית כורכום
- 5 כפות שמן
- 1/2 כוס פרורי לחם
לרוטב:
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל ירוק
- 1 פלפל צהוב
- 1/2 עפלפל חריף
- 2 עגבניות
- 10 שיני שום חתוך דק
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 5-6 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים, ליצור קציצות ולהניח בתבנית על נייר אפיה.
לאפות בתנור בחום של 200 מעלות 5 דקות.
לרוטב:
לחתוך את ירקות לקוביות.
לטגן בסיר את כל המרכיבים מלבד הפפריקה למשך כ-10 דקות.
להוסיף את הפפריקה, לערבב היטב ולכסות.
לבשל כ-10 דקות.
להוסיף 1 כוס מים,
להביא לרתיחה ולהוסיף בעדינות את קציצות הדגים.
לבשל כ-10 דקות.
ניתן להגיש עם אורז לבן.