קרם מלבי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

 לקרם:

  • 1 ליטר חלב שקדים / חלב קוקוס / חלב סויה
  • 1/2 ליטר שמנת / שמנת צמחית
  • 5 כפות קורנפלור
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 5 כפות מי זהר / מי ורדים

מעל המלבי:

  • 200 גרם בוטנים גרוסים
  • 200 גרם קוקוס
  • רוטב גרנדין

אופן ההכנה:

למלבי:

להכניס לסיר את כל מרכיבי הקרם ולערבב במטרפה כשהכל עוד קר.

להניח על אש ולהמשיך לערבב ללא הפסקה עד להסמכה של הקרם.

לשפוך לכלי הגשה ולשמור בקרור עד להגשה.

 

להגשה:

מעל המלבי לפזר מעט בוטנים, קוקוס וכף מרוטב הגרנדין.

 

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור