חומרים:
לקרם:
- 1 ליטר חלב שקדים / חלב קוקוס / חלב סויה
- 1/2 ליטר שמנת / שמנת צמחית
- 5 כפות קורנפלור
- 5 כפות אבקת סוכר
- 5 כפות מי זהר / מי ורדים
מעל המלבי:
- 200 גרם בוטנים גרוסים
- 200 גרם קוקוס
- רוטב גרנדין
אופן ההכנה:
למלבי:
להכניס לסיר את כל מרכיבי הקרם ולערבב במטרפה כשהכל עוד קר.
להניח על אש ולהמשיך לערבב ללא הפסקה עד להסמכה של הקרם.
לשפוך לכלי הגשה ולשמור בקרור עד להגשה.
להגשה:
מעל המלבי לפזר מעט בוטנים, קוקוס וכף מרוטב הגרנדין.
בתאבון