מצרכים ל-3 גלילים:
- 18-20 פרוסות דקות סינטה או שייטל (פרוסות כמו נקניק )
- 1 ק"ג חזה עוף טחון גס
- סלסלת פטריות
- 1 בצל קצוץ
- 4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 1/4 כפית כורכום
- 1 כפית קיג׳ין
- 1 כפית שום קצוץ
- 3 כפות רוטב טאריקי
אופן ההכנה:
להקפיץ את הבצל והפטריות במעט שמן זית עד הזהבה.
לכבות את האש להוסיף שום ותבלינים מלבד הטריאקי.
לערבב, להוסיף שתי כפות מים ולצנן את התערובת.
להוסיף את חזה העוף ולערבב טוב.
להרכבת המנה:
להניח חצי דף ניר אפיה על משטח עבודה.
להניח מעל פרוסות בשר כמו קלפים.
למלא במרכז לכול אורך פרוסות הבשר את התערובת.
לעטוף וליצור רולדה בעזרת ניר האפיה ולסגור כמו סוכריה.
להניח בתבנית לאפות בתנור חם 180 מעלות כחצי שעה .
בתאבון.