מצרכים:
20 פרוסות שניצל חזה עוף דק
1 בצל גדול קצוץ
5 פטריות פורטובלו קצוצות
1 סלסלת פטריות שמפניון קצוצות
1 צרור פטרוזליה קצוצה
3 כפות טחינה
¼ כפית פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
½ כפית מלח
5 כפות שמן זית
1 כפית שום כתוש
לציפוי:
1 כוס קמח תירס
½ כוס קמח מצות
1 כף אורגנו
½ כפית מלח
1 ביצה
אופן הכנה:
לטגן את הבצל עד להזהבה. להוסיף את הפטריות, לטגן כ-3-4 דקות.
להוסיף את הפטרוזליה, השום והתבלינים.
לכבות, להוסיף את הטחינה ולערבב.
לקרר את המסה.
למלא כל פרוסת שניצל במילוי ולגלגל לרול.
לערבב את כל חומרי הציפוי.
למרוח על כל רול.
להניח בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כרבע שעה.