ריבועי קרוסטיני קסטן, סלט וקשקבל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 10 פרוסות לחם קסטן לבן (לחם שאופים בתבנית מלבנית סגורה)
  • 1 צרור בצל ירוק
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 10 פטריות
  • 100 גרם גבינת פטה מגורדת
  • 100 גרם קשקבל
  • 2 כפות טימין
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף רוזמרין
  • 5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
להניח את פרוסות הלחם על ניר אפיה בתבנית.
לקצוץ את כל הירקות ולהניח בקערה, לטבל בתבלינים ובשמן ולפזר מעל פרוסות הלחם.
לגרד את הגבינות מעל, להכניס לתנור בחום של 180 מעלות לכ-10 דקות עד להשחמה

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור