ריזוטו חצילים ופטריות בעלעלי טימין

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 3 כוסות אורז ריזוטו עגול
  • 1 חצילים חתוכים לקוביות
  • 1 סלסלת פטריות
  • 1 צרור תימין – עלים בלבד
  • 5 שיני שום קצוצים דק
  • 100 גרם חזה אווז 1 נקניק מעושן
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1 בצל יבש קצוץ דק
  • 1 צרור בצל ירוק קצוץ
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ
  • 8 כוסות מים

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד לשקיפות,
להוסיף בצל ירוק ולטגן כ-2 דקות.
להוסיף את שאר המצרכים מלבד היין והמים ולטגן כ-3 דקות.
להוסיף את היין הלבן, לבשל כ-2 דקות ולהוסיף את המים.
לבשל בלי מכסה כ-20 דקות. לערבב מידי פעם.
ניתן לגרד מעל גבינת פרמז'ן או פוקורינו.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור