מצרכים:
- 3 כוסות אורז ריזוטו עגול
- 1 חצילים חתוכים לקוביות
- 1 סלסלת פטריות
- 1 צרור תימין עלים בלבד
- 5 שיני שום קצוצים דק
- 100 גרם חזה אווז 1 נקניק מעושן
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס יין לבן
- 1 בצל יבש קצוץ דק
- 1 צרור בצל ירוק קצוץ
- 1 צרור פטרוזיליה קצוץ
- 8 כוסות מים
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד לשקיפות,
להוסיף בצל ירוק ולטגן כ-2 דקות.
להוסיף את שאר המצרכים מלבד היין והמים ולטגן כ-3 דקות.
להוסיף את היין הלבן, לבשל כ-2 דקות ולהוסיף את המים.
לבשל בלי מכסה כ-20 דקות. לערבב מידי פעם.
ניתן לגרד מעל גבינת פרמז'ן או פוקורינו.