ריזוטו תפוחי אדמה ירושלמי בתנור

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • ½ ק"ג אורז עגול (אורז ריזוטו / אורז סושי)
  • ½ ק"ג תפוח אדמה ירושלמי
  • 4 גבעולי סלרי אמריקאי
  • צרור קטן של בזיליקום
  • 1 בצל
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כף מלח
  • ** ניתן להוסיף 50 גרם גבינת פרמזן

אופן ההכנה:
לקצוץ ולטגן את הבצל כ-2 דקות בסיר שחומם מאוד מראש ללא שמן.
להוסיף מעט שמן, פלפל שחור ותפוחי אדמה ירושלמי חתוכים לקוביות קטנות.
לערבב עוד כ-2 דקות.
להוסיף את הבזילקום והסלרי החתוכים, לטגן קלות, להוסיף את האורז והמלח.
לערבב ולהוסיף מים רותחים (על כל כוס אורז 2 כוסות מים רותחים).
להביא לרתיחה ולהכניס לתנור ללא מכסה ל-20 דקות.
במהלך 20 הדקות יש לערבב כ-3-4 פעמים את האורז .
להוציא, לכסות במכסה ולתת לאורז לנוח כ-10 דקות.
לפני ההגשה ניתן לפזר מעל את גבינת הפרמזן המגורדת.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים