רצועות סינטה מוקפצות בקונפי בצל ושעועית ירוקה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג רצועות סינטה
  • 3 בצלים חתוכים לרצועות
  • 1/4 כפית גינג'ר
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 ק"ג שעועית ירוקה עדינה מבושלת במים עם מלח
  • 1 כף סוכר חום
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 3 כפות צילי מתוק
  • 5 כפות סומסום

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את רצועות הסינטה והפלפל השחור עם הגינג'ר ולטגן מעט.
להוסיף את הסוכר ולערבב עד ליצירת קרמל, להוסיף את החומץ הבלסמי, את השעועית
הירוקה והתבלינים, לבשל מעט.
להגיש מעוטר בסומסום מעל.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות