מצרכים:
- 1 ק"ג רצועות סינטה
- 3 בצלים חתוכים לרצועות
- 1/4 כפית גינג'ר
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 1 ק"ג שעועית ירוקה עדינה מבושלת במים עם מלח
- 1 כף סוכר חום
- 1/4 כוס חומץ בלסמי
- 3 כפות צילי מתוק
- 5 כפות סומסום
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את רצועות הסינטה והפלפל השחור עם הגינג'ר ולטגן מעט.
להוסיף את הסוכר ולערבב עד ליצירת קרמל, להוסיף את החומץ הבלסמי, את השעועית
הירוקה והתבלינים, לבשל מעט.
להגיש מעוטר בסומסום מעל.