מצרכים:
- 1/2 ק"ג רצועות סינטה
- 3 קישואים
- 3 גבעולי סלרי כולל העלים
- 4 שיני שום
- 1 בצל
- 5 כפות שמן
- 1 כפית בהרט
- 1 כפית קיגי'ן
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 3-4 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
לבורגול לשטוף את הבורגול היטב (כפעמיים שלוש) ולבשל כ-5 דקות – לכל כוס בורגול כוס מים אחת.
לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן.
לפרוס את הקישואים לפרוסות, להוסיף ולטגן קלות.
להוסיף שום קצוץ וסלרי קצוץ ולטגן מעט.
להוסיף את רצועות הסינטה.
לבשל כ-3-4 דקות.
לטבל, לערבב, להוסיף את הבורגול המבושל, לערבב ולהגיש.