רצועות סינטה מוקפצות, קישואים סלרי ובורגול גס

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1/2 ק"ג רצועות סינטה
  • 3 קישואים
  • 3 גבעולי סלרי כולל העלים
  • 4 שיני שום
  • 1 בצל
  • 5 כפות שמן
  • 1 כפית בהרט
  • 1 כפית קיגי'ן
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 3-4 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה:
לבורגול – לשטוף את הבורגול היטב (כפעמיים שלוש) ולבשל כ-5 דקות – לכל כוס בורגול כוס מים אחת.

לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן.
לפרוס את הקישואים לפרוסות, להוסיף ולטגן קלות.
להוסיף שום קצוץ וסלרי קצוץ ולטגן מעט.
להוסיף את רצועות הסינטה.
לבשל כ-3-4 דקות.
לטבל, לערבב, להוסיף את הבורגול המבושל, לערבב ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור