שבלולי טונה, קשקבל וזיתי קלמטה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

בצק פיצה בסיסי:

  • 1 ק"ג קמח
  • 1/2 ליטר מים פושרים (כ-3/4 3 כוסות חד פעמי)
  • 4 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מלח
  • 3 כפות שמן זית

למילוי:

 

  • 3 קופסאות טונה
  • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 200 גרם גבינת עמק מגורדת
  • 200 גרם זיתי קלמטה קצוצים
  • צרור קטן של בזיליקום קצוץ
  • צרור קטן של בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

לבצק:
בתוך 2 שקיות ניילון נקיות (אחת בתוך השנייה), להכניס את כל חומרי הבצק והמים, ללוש מבחוץ היטב , לסגור את השקיות ולהניח לתפיחה כחצי שעה.
להוציא את הבצק למשטח עבודה מקומח וללוש מעט עד לקבלת בצק אחיד (להוסיף מעט קמח במידת הצורך).
לחלק את הבצק ל-6 חלקים.

למילוי:
לערבב את כל החומרים מלבד הגבינות,
לרדד את הבצק, למרוח מהמילוי ולפזר את הגבינות.
לגלגל את הבצק לרולדה, לפרוס לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ, להניח בתבנית עם רווח בין כל שבלול.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-175-180 מעלות כ-25 דקות.

קרא עוד על: שף פרטי לאירועים מיוחדים

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור