שווארמה של פעם

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים ל-6 סועדים:

  • 8 פרוסות סטיק פרגית
  • 8 פרוסות חזה עוף
  • 3 כפות שמן
  • 2-3 כפות תבלין שווארמה
  • 1כפית שום כתוש
  • 1כפית מלח
  • 1כפית פלפל שחור גרוס
  • 1  דף נייר אפיה
  • 2 דפים נייר אלומניום 50X50 ס״מ

אופן הכנה:

בקערה לתבל את הפרגית וחזה העוף בתערובת התבלינים והשמן.
על משטח עבודה לפרוס את נייר האלומיניום ומעל להניח את נייר האפיה.
לסדר במרכז הנייר  2 חתיכות פרגית אחת ליד השניה, מעליהן להניח 2 פרוסות  חזה עוף ושוב בצורת שתי וערב כל פעם 2 פרוסות שונות.
בסיום לאסוף את הנייר והאלומניום לצורת סוכריה ולסובב לסגירה.
לשמור במקרר כשעתיים עד לילה .
לצלות בתנור חם ב- 180 מעלות כשעה.
להוציא מהתנור, לפתוח, לרוקן את הנוזלים שהצטברו בתחתית ולצלות שוב כ-10 דקות בחום של 200 מעלות כשהכיסוי פתוח.
להוציא מהתנור, להניח על קרש חיתוך ולפרוס בשולחן לעיני הסועדים.
מכינים מראש סלטים שמתאימים לארוחת שווארמה, חומוס, טחינה ולמי שרוצה גם פיתות חמות…

 

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור