שוקים וכרעי עוף ברוטב שום צילי ושזיפים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 6 שוקי עוף
  • 6 כרעיים – עוף
  • 1 כף קייגי'ן
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 5 כפות רוטב שזיפים
  • 5 כפות צילי מתוק
  • 5 כפות רוטב שום ודבש
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
להניח את חלקי העוף השטופים בתבנית, לפזר את התבלינים והשמן, לערבב היטב .
לצלות בתנור חם של 190 מעלות כשעה עד להשחמה – לא לכסות את התבנית.

** ישנה אפשרות להכין את העוף ולטבל עד יום לפני, לשמור במקרר ואז לצלות בתנור לפני שמגישים.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות