שוקי עוף במילוי קרם פיסטוק

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 10 שוקים של עוף פתוחים כך שהעצם עדיין תפוסה בבשר.
  • 100 גרם פיסטוקים
  • 100 גרם משמש מיובש
  • 1 כף חרדל
  • 1 כף מיונז
  • 3 כפות סויה
  • 3 כפות צילי מתוק
  • 1 כף פפריקה
  • 1/4 כפית בהרט
  • 1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:

למילוי:
לקלות את הפיסטוק ולטחון במעבד מזון עם כף חרדל ומיונז.
להוסיף משמש קצוץ ולמלא את שוק העוף כשהעצם בפנים ולהניח כשפתח כלפי מטה על התבנית.
לערבב את הסויה, הפפריקה, הבהרט, הצילי והמלח עם 2 כפות שמן.
למרוח את העוף בתערובת, להכניס לאפיה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לחצי שעה.

*** ניתן לקחת פרוסת חזה אווז ולעטוף את השוק לפני ההכנסה לתנור.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור