שוק עוף צרפתי / חזה עוף מגולגל במילוי דוקסל פירות יבשים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

  • 10 חתיכות סטיק פרגית עם עצם / 15 חתיכות חזה עוף פרוס כמו שניצל
  • 1 כף קיג'ן
  • 4 כפות רוטב שזיפים
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית מלח

למילוי

  • 250 גרם צימוקים
  • 200 גרם חמוציות
  • 299 גרם משמש
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 100 גרם פקאן
  • 2 בצל גדול
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הטיבול (קיג'ן, רוטב שזיפים, מלח ופלפל) ולטבל היטב את חלקי העוף.
למילוי: לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה, להוסיף את כל חומרי המילוי, לטגן כדקה ולכבות.
להרכבת המנה: לפתוח את הפרגית / חזה עוף, להניח באמצע כ-2 כפות מהמילוי, לעטוף בצורת גלגול ולהניח בתבנית
כשה"תפר" כלפי מטה.
לחזור על הפעולה עם כל השוקיים / חזה העוף.
לאפות בתבנית בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות .
את הפרגיות יש לאפות כ-40 דקות.
את חזה העוף יש לאפות כ-15 דקות.

בתאבון 🙂

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור