מצרכים
- 10 חתיכות סטיק פרגית עם עצם / 15 חתיכות חזה עוף פרוס כמו שניצל
- 1 כף קיג'ן
- 4 כפות רוטב שזיפים
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית מלח
למילוי
- 250 גרם צימוקים
- 200 גרם חמוציות
- 299 גרם משמש
- 100 גרם אגוזי מלך
- 100 גרם פקאן
- 2 בצל גדול
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כפית סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הטיבול (קיג'ן, רוטב שזיפים, מלח ופלפל) ולטבל היטב את חלקי העוף.
למילוי: לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה, להוסיף את כל חומרי המילוי, לטגן כדקה ולכבות.
להרכבת המנה: לפתוח את הפרגית / חזה עוף, להניח באמצע כ-2 כפות מהמילוי, לעטוף בצורת גלגול ולהניח בתבנית
כשה"תפר" כלפי מטה.
לחזור על הפעולה עם כל השוקיים / חזה העוף.
לאפות בתבנית בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות .
את הפרגיות יש לאפות כ-40 דקות.
את חזה העוף יש לאפות כ-15 דקות.
בתאבון 🙂