מצרכים:
1 ק"ג בצק עלים
5 חלבוני ביצה
½ כוס סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כוס פרג מוכן
גרדת לימון מלימון אחד
אופן הכנה:
להקציף את חלמוני הביצה והסוכר עד לקבלת קצף יציב.
לערבב ¼ מכמות החלבון המוקצף עם הפרג, הפודינג וגרדת הלימון.
להוסיף את שאר החלבון המוקצף בצורת קיפול.
לפתוח את בצק העלים. למרוח בכמות נדיבה מהתערובת ולגלגל בעדינות.
לפרוח לפרוסות של כ-2-3 ס"מ ולהניח בתבנית על נייר אפייה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות.