שושני בצק עלים בקציפת מרנג פרג

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים: 

1 ק"ג בצק עלים
5 חלבוני ביצה
½ כוס סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כוס פרג מוכן
גרדת לימון מלימון אחד

אופן הכנה:
להקציף את חלמוני הביצה והסוכר עד לקבלת קצף יציב.
לערבב ¼ מכמות החלבון המוקצף עם הפרג, הפודינג וגרדת הלימון.
להוסיף את שאר החלבון המוקצף בצורת קיפול.
לפתוח את בצק העלים. למרוח בכמות נדיבה מהתערובת ולגלגל בעדינות.
לפרוח לפרוסות של כ-2-3 ס"מ ולהניח בתבנית על נייר אפייה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות